Unii oameni sunt ca un cadou

Unii oameni sunt ca un cadou

Unii oameni sunt ca un cadou

Intalnim in viata multi oameni, unii sunt un cadou pe care Dumnezeu ni-l ofera in dar, altii sunt ca o binecuvantare a cerului in viata noastra, unii sunt o lectie pentru viata, altii  chiar o pedeapsa si nu am vrea sa-i fi cunoscut.
Dar si de la unii si de la altii avem de invatat! Fiica mea are o vorba sfanta: ‘Invat din fiecare intamplare sa iau doar partea buna a lucrurilor’. Greu am inteles-o si chiar am inceput sa imi dau seama cata dreptate are. Nu stiu cum a facut Dumnezeu sa am un asa copil intelept, dar tare ii multumesc pentru asta.

Sa ne bucuram cand Dumnezeu ne scoate in cale oameni a caror purtare si vorbire e balsam pentru suflet si sa ni-l imbogatim, fiindca nu stim cand vine si cel care e ca un blestem in viata ta.
Nici unul si nici celalalt nu a trecut intamplator prin viata ta, fiindca in lume nimic nu este la intamplare ci totul are un scop bine definit.
Sa ne intarim si sa ne calim in focul vietii numai asa devenim puternici.
Va dati seama ca in zilele noastre sunt oameni care vorbesc foarte frumos, dar pentru ei sunt doar cuvinte si dincolo de ele nu strajuie decat un suflet gol.
Si mai sunt acei oameni pentru care Cuvantul inseamna carare si scut pentru ceilalti pentru ca vorbeste inima, isi pun sufletul in CUVANT, de aceia astfel de oameni ajung sa-ti umple sufletul de bucurie si n-ai mai pleca din preajma lor caci devin balsam si binecuvantare pentru suflet tocmai pentru ca vorbeste inima lui toata si nu un suflet gol.

Cuvantul zideste, Cuvantul raneste, Cuvantul ajunge sa fie Lumina si tot Cuvantul poate fi de tina.

Eu caut Cuvant pentru inimi ranite de prea plinul vietii caci oblojindu-le pe ale altora imi oblojesc si propiile-mi rani.
Imi caut Cuvantul care sa aduca Lumina in sufletul celor care-l vor citi. Multa BUCURIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *