Un zbor de inger!

Un zbor de inger!

Un zbor de inger!

Mai mult decat o aripa de cer, mai mult decat un zbor de inger, mai mult decat un torente din munti este rugacinea unui pruncut. Ce poate fi mai frumos si placut lui Dmnezeu decat rugaciunea sincera si curata ce porneste dintr-o inima inocenta de copil cand vine si se aseaza in genunchi la rugaciune alaturi de bunicii sai.

In seara aceasta nepotica mea, care e ca un inger daruit de cer pentru parinti si bunici a venit si s-a asezat alaturi de mine la rugaciune. Ma bucura tare mult ca este interesata si isi doreste sa vina la rugacine nechemata, neimpus, ci pentru ca asta isi doreste. Pentru ca de mici astfel de copii aduna in suflet soare si lumina, belsug de paine si apa pentru suflet. Cum sa nu-i iubesti cand vezi ca sunt cu asa mare drag de-a invata nu numai povesti, ci si lucruri pentru suflet?

Acestea le vor face un echilibru pentru viata de adolescent si apoi de adult, cei care cauta de mici Lumina vor trai toata viata in Lumina si nimic nu te echilibreaza mai bine si mai mult decat Lumina lui Hristos. Pentru copii avem o mare responsabilitate sa ne ocupam si de sufletelul lor. Si ce sadim in sufletul lor cat sunt mici, acele lucruri prind radacina si cresc odata cu ei. Am fost o mama binecuvantata si cea mai mare bucurie  si liniste pentru sufletul meu a fost cand copii au ales sa nu-l ignore pe Dumnezeu din viata si trairea lor.

La fel de mare bucurie am si pentru nepotii pe care-i am si care vor mai veni, daca de mici vor cauta sa traiasca frumos. Si a trai frumos nu poti fara Dumnezeu.

Ca bunica  scriu pentru toti parintii si bunicii daca va iubiti cu adevarat copiii si nepotii  sa nu-i tineti departe de Hristos. Aduceti lumina Lui in viata lor, altfel isi pierd pe drumul vietii echilibrul si nu-si mai gasesc Calea. Intr-o lume atat de zbuciumata ca aceea de azi fara Dumnezeu, sufletul este precum pomul fara apa: se va usca, neintelegand care i-a fost menirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *