Pe urma pasilor Lui IISUS  

Pe urma pasilor Lui IISUS   

Pe urma pasilor Lui IISUS  

Dumnezeu in dragostea Lui cea mare pentru oameni, stiind taina sufletului meu mi-a trimis un inger bun care sa mi-l implineasca.

Visul meu era de-a vedea locurile sfinte.
Era cel mai mare dar si cel mai tainic.
Si cred ca daca nu era ea, Elena ramanea pe multa vreme tot la stadiul de vis.
Asa am ajuns in ianuarie, cand nici nu mai indrazneam sa visez, sa vad urma pasilor lui Hristos.
Ierusalimul cel mult ravnit de toate neamurile pamantului.
Ierusalimul prin care au trecut si l-au cantat toti marii prooroci ai Vechiului Testament. Ierusalimul cel in care cu dorire a urcat Domnul Iisus sa-si bea paharul cel mai amar de pe pamant, dar care noua tuturor neamurilor, ne-a adus Mantuirea.

Sufletul meu a insetat si a flamanzit sa merg pe urma pasilor Celui ce mi-a adus si mie, un bulgar de pamant, speranta de lumina si mantuire.
Bucuria traita acolo nu o pot exprima in cuvinte, ea doar se gusta, se traieste, te inalta si te recladeste cu o putere pe care mai inainte nu banuiam ca o pot avea.

Dintre miile de oameni ce s-au perindat in preajma mea pe drumul Crucii sau la Sfantul Mormant, in Galileea sau pe Tabor, in Nazaret sau Betleem, eu nu am auzit nimic din zgomotul lumii, nu-l auzeam decat pe El, nu am vazut nimic din cele ale lumii caci eu nu L-am vazut decat pe El, care mergea mereu inaintea mea, cu talpile goale, in camasa lunga, larga si de un alb ca norii cerului printre zidurile inalte.

M-am intors acasa si multe zile la rand m-am simtit ca un mormant gol.
Sufletul meu inca mai alearga cu sete si cu foame printre zidurile impunatoare ale Ierusalimului pe urma pasilor lui Hristos.
Fara El ma simt ca un copil ratacit printre labirinturi.
Vreau sa ajung din nou la Ierusalim, sa-mi caut sufletul ramas inca acolo.
Vreau sa mai mangaie ochii mei urma pasilor Lui.

Dumnezeule, Dumnezeul bucuriei mele!
Pune pacea Ta in inima mea, intelepciunea Ta in trairea mea, Lumina Ta pe cararea vietii mele, cauta-mi pasii care ratacesc si adu-i sub Sfanta Crucea Ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *