M-am indragostit iremediabil si definitiv

M-am indragostit iremediabil si definitiv

M-am indragostit iremediabil si definitiv

M-am indragostit inremediabil si definitiv de tara pasilor lui Hristos. Si voi scrie pentru toti acei ce NU cred, pentru toti acei ce ca Toma s-au indoit si pentru toti aceia ce cred ca Iisus Hristos nu a fost decat o legenda.

Sa mearga in TARA SFANTA. Sa caute urma pasilor Lui.
Si necredinta va deveni profunda credinta si indoiala-i se va schimba in statornica certitundine.
Pentru ca Hristos care si azi ca si ATUNCI cu doua mii de ani in urma este de unii hulit, de altii renegat, de unii batjocorti, de altii rastignit, El pe toti ne iarta, pe toti ne asteapta cu bratele larg deschise sa ne primeasca si sa ne oblojeasca ranile Cel ce a fost OMUL DURERILOR.
ISRAELUL ne asteapta sa ne arate URMELE PASILOR LUI pe pamant cat a stat in trup de OM.
In Gradina cu Maslini sta cea mai cutremuratoare marturie piatra pe care a fost biciuit Iisus Hristos. Biciul care i-a sfasiat spatele de durere se aude si azi ca un ecou peste timp in adancul pietrei. O piatra care suspina de doua mii de ani fiindca a inchis in launtrul ei zvacnirea biciuirii lui Iisus.
Apoi cea mai vie si de netagaduit este LUMINA SFANTA care in fiecare an iese din piatra mormantului si in prima faza este nematerialnica si nu arde, te poti spala cu flacara ei pe fata, par si haine fara sa iai foc, ci doar sa vindece toate ranile sufletului si trupului.

O alta minune este si INTOARCEREA IORDANULUI.
Ce apa curgatoare de pe fata pamantului isi mai intoarce valurile spre izvoare?  Si cand si cum? Anul acesta mi-a fost si mie ingaduit sa vad cu ochii mei, asta ca sa nu mai port in suflet indoiala.
In ziua de Boboteaza dupa ce Patriarhul Ortodocx al Ierusalimului slujeste slujba de sfintire a apelor, coboara pe malul Iordanului si arunca crucea in apa. Am vazut cum in momentul cand Crucea a atins apele, valurile s-au inaltat si ca un mare caus s-au intors peste Cruce. Doar in ziua de Boboteaza si doar din momentul aruncarii Crucii in Iordan, raul isi intoarce apele spre izvoare.

Apoi mai este inca o minune in Tara Sfanta in fiecare an la sarbatoarea ortodocsilor a POGORARII SFANTULUI DUH, muntele Tabor sau muntele Fericirilor cum i se mai spune, este acoperit de um nor azuriu toata ziua si-l poate vedea oricine.

Iata cate urme vii si adevarate minuni pentru mintea ingusta a omului ne-a lasat Dumnezeu pe pamant.
Precum lui Toma cand i-a spus sa pipaie rana cuielor, tot asa si azi ne-a lasat urma treceri Lui prim timp ca sa vedem, sa auzim si sa intelegem sensul trecerii Omului Dumnezeu prin viata noastra.
Imi pare sincer rau pentru aceia care nu-L cunos, nici nu doresc sa-L cunoasca dar dau cu taisul  cuvintelor ranindu-L iar si iar.
Iar El din inaltimea Sa rabda si inca ii ingaduie, rabda si inca tace. Pietrele vorbesc despre El, pamantul murmura la trecerea Lui, apele se intorc numai noi ne-am impietrit inima sa nu vedem, sa nu auzim, sa nu intelegem si sa nu   ajungem sa ne bucuram de lumina Lui ce haric ne-o da la fiecare  liturghie in taina SFANTULUI POTIR?

Ne este la indemana sa credem minciunile si cancanurile de doi bani decat sa ascultam cum CERUL si PAMANTUL aduc vesnice marturii ale existentei Dumnezeirii.
Cautati Lumina cat inca ni se ofera caci vremea va veni cand se va lua de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *