De vorba cu Domnul meu!

De vorba cu Domnul meu!

De vorba cu Domnul meu!

Doamne, ma iubesti asa de mult incat nu vrei sa ma pierzi si esti mereu in preajma mea, ma ridici cand cad, ma mangai la intristare si-mi arati nestatornicia omului de langa mine, atunci cand sunt gata sa aman intalnirea cu Tine de dragul fapturii.

Cum Doamne iti voi multumi eu nemernica faptura a ta, care niciodata nu te-a pus pe Tine pe primul loc, asa cum se cuvine.
Iar cei pe care i-am pus m-au dezamagit mereu. Ajuta-ma Doamne, lumineaza-ma ca nimeni si nimic sa nu mai strajuie in inima mea mai presus decat Tine Doamne.
Acum dupa multa mea zabava-n valea plangeri strig catre Tine: Doamne vino si aseaza-te in inima mea, ca toata viata mea care mi-a mai ramas sa Te slujesc doar pe Tine, cel care niciodata nu m-ai dezamagit, cel care neconditionat m-ai iubit, Tu cel care de o viata astepti in anticamera sufletului meu cu rabdare de martir. Ti-au pregatit crucea, cununa de spini, ai primit lovituri peste fata, scuipaturi si batjocurituri si pe toate le-ai primit pentru ratacitul meu suflet.

Oh! Doamne!
Cu cata rabdare ma astepti si eu nemernica si pacatoasa faptura inca mai zabovesc langa cei care nu-mi aduc decat intristare.
Trezeste-te suflete al meu si deschide degraba usa inimii Aceluia ce de o viata asteapta umil si smerit sa-i faci loc in inima ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *