CEA MAI MARE ESTE PUTEREA EXEMPLULUI!

CEA MAI MARE ESTE PUTEREA EXEMPLULUI!

CEA MAI MARE ESTE PUTEREA EXEMPLULUI!

Orgoliosii vor sa fie mereu pe primul loc, mereu sa dea „porunci” pe care ei nu le-ar putra duce, mereu sa se faca doar voia lor.

Ignora total pe ceilalti. Ceilalti, turma nu conteaza, ea nici nu are voie sa gandeasca, fiindca gandeste el, cel ce se erijeaza in sef, gandeste el si pentru tine.
Din pacate asa gandesc toti acei parveniti pentru a caror post au muncit altii si ei doar s-au vazut cu diploma si licienta in buzunar.
De aceia e periculos sa ne crestem copiii la modul ” lasa ca banii fac totul”. „Am bani, ia copilul meu examenele, nu e nevoie sa invete”.
Maturul de mai tarziu care nu a muncit pentru ceea ce are, nu va sti niciodata sa aprecieze adevaratele valori. V-a creste cu o perceptie deformata chiar si despre propriul adevar.
De aceia adesea adevarul lui si doar al lui va fi viabil chiar daca realitatea este viceversa.
Asa ca, ce cautam in viata asta avem.
Iar daca vrei sa traiesti in adevar cauta-l, lupta nu te lasa manipulat de cei cu gura mare, cei care vor din iubirea de sine sa-si impuna cu orice pret parerea si actiunile.

Lucreaza singur pentru gradina sufletului tau, ca cel de langa tine cel mai adesea nu va face din tine decat marioneta lui.
Mi-au lasat un gust amar si o dezamagire totala mai marii acestui neam. Unde sunt elitele? Unde sunt valorile?
Dupa ce repere ne mai ghidam copiii din zilele noastre.
Oamenii cu adevarat valorosi si morali sunt atat de rari incat ii poti numara pe degetele de la o mana.
Nimeni nu mai are curajul ADEVARULUI.
A trai in adevar, a fi un om moral in traire nu in vorbire, a-ti asuma normalitatea sunt oamenii pe cale de disparitie.
Eu cel putin traiesc intr-un mediu in care de seara pana dimineata se dau sfaturi morale, se vorbeste de adevar si practicarea lui, dar din pacate cata crebilitate sa ai daca tu cel care vorbesti despre realele valori nu le si practici in viata ta de zi cu zi. Cum iti mai permiti sa ceri respect?
Cea mai mare este puterea exemplului. Sa fie insasi trairea ta una in adevar si blandete, una cu ceea ce spui.
Ori daca trairea ta e departe de ceea ce afirmi nu esti decat um om duplicitar, cu doua fete, intr-un fel vrei sa pari in fata lumii si in intimitatea esti cu totul opusul.
Imi pare rau ca sunt asfel de oameni!

Cu netrairea lor pangaresc CUVINTELE, acestea raman doar la stadiul de cuvinte. Iar „cuvintele fara fapte sunt moarte” isi pierd sensul si intelesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *