Cautandu-ma!

Cautandu-ma!

Cautandu-ma!

Încercările ne întăresc, atunci când le înfruntăm cu fruntea ridicată la cer, cu inima plecată la pământ și cu sufletul așezat în umbră Crucii lui Hristos.
Totul este sa stii sa-ti traiesti viața fara a te minți pe tine însuți.
Și te minți singur când spui ca tie bine, dar nu e asa, dar ti-o spui in fiecare zi fiindca stii ca asta vrea sa audă cel de langa tine.
Vine o vreme cand nu mai poti sa o faci.
Vine o vreme cand iti dai seama ca viața ta se irosește fără nici un rost si fara nici un sens tocmai pentru ca nu faci ce-ți dorești tu ci celălalt.
Sigur ca nu vei multumi pe nimeni, cata vreme tu cu tine nu esti bine.
Asa ca vine o vreme cand trebuie sa întorci pagina vieții si sa te întorci cu fata catre propiul tău suflet. Sa conteze si sa lucrezi la nemurirea lui.
Pentru ca viața de după viața pămîntească, nimeni pe acest pământ nu ti-o poate garanta decat Iisus Hristos cel răstignit și înviat a treia zi din morți.
Iar raiul nu-l poti cumpara cu toti banii pământului.
Ușa raiului nu o poti deschide decat cu o inima smerită si blândă, cu un trup ținut în frâul cumpatarii, cu un suflet ce ajunge sa plângă de dor după Hristos.
Doamne! Cine te-a cunoscut si nu a trait după legea Ta e un înșelat.
Iar eu cea dintâi am trăit în mare înșelate, fiindca a trecut atâta vreme in care inima mea plângea după Tine, dar faptele si trăirea mea erau departe de Legea Iubirii Tale.
Asa ca tot cautandu-ma am văzut cum inima mea împărțită era: jumătate pe cărările lumii, iar jumătate in căutările cerului.
E greu sa te rupi de ceea ce a devenit un obicei, o rutină, o înrădăcinate a lumescului in fire.
Dar când dragostea pentru Tine Doamne creste si o înflorește si înmulțește in fiecare zi mai mult nimic nu mai este imposibil.
Azi traiesc in sfarsit asa cum mi-am dorit toata viata.
Sa fiu acolo unde imi doresc sa fiu, sa stau atât cât imi doresc sa stau iar in rest sa Te am pe Tine aproape, gradina cu flori a Sufletului meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *