Cand doi se cearta!

Cand doi se cearta!

Cand doi se cearta!

Cand doi se cearta intotdeauna lumea va fi impatita si va tine cand cu unul, cand cu celalat. Prea putini sunt cei care cerceteaza adevarul si vor fi impartiali.

Numai in gura lumii sa nu ajungi ca e gata sa te devoreze, nedandu-ti nici o sansa.
Cu alte cuvinte cand ajungi in gura lumii, greu mai scapi nevatamat, fiindca lumea e setoasa de sange, e setoasa de suferinta, incredibil cat de repede sunt gata toti sa arunce piatra!
Nici nu conteaza vina, ca ai sau nu, ei vor sa stie ca suferi, ca esti in agonie, daca cumva vei incerca sa te ridici sunt gata sa te darame pentru a NU MAI FI.
Sa nu mai fii printre ei, fiindca asa hotarasc ei- cei multi carora cineva „bine” intentionat, a avut grija sa-i pregateasca in acest sens.
Bine zice un vechi proverb romanesc: „sa te fereasca Dumnezeu de gura lumii ca numai buza mormanului te mai scoate din ea”.
Dar cum in tot raul e si un bine, e umbra aceea a adevarului Divin care NU te lasa… … … abia acum iti dai seama cati prieteni si cati dusmani ai.
Vei afla cu uimire ca tocnai acela care a stat la masa ta, pe care l-ai primit in casa ta cu multa pretuire, in care ai avut incredere e primul care arunca piatra in tine, primul care te judeca, primul care rasuceste cutitul in rana!
Si esti si mai surprins sa afli cu cata dibacie, cu cat lux de amanunte ti se pregateste groapa.
Ce panza de paianjen tesuta cu ura de umbrele intunericului.. Ti-a pregatit sa te arunce in ea chiar cel de la care asteptai protectie, mangaiere, recunostinta pentru tot sacrificiul tau de o viata!

Si nu as mai exista daca nu ai fi TU
Cel impovarat de greutatea tuturor  poverilor sa ma ajuti si sa cari povara mea.
Cum Doamne sa-ti multumesc ca Tu ai ingaduit sa pot vedea adevarata fata a celora care ma vor mai repede in mormant.
Asa ai gasit Tu de cuviinta sa inteleg micimea prieteniilor cu lumea! Cat de nestatornice si fatarnicie sunt!

Oricat de amar imi e paharul nu pot sa nu-ti multumesc ca ai ingaduit sa cunosc ADEVARATA fata a lumii ca sa nu-mi para rau vreodata dupa ea.

TE IUBESC DOAMNE PENTRU TOATE BUCURIILE SI AMARACIUNILE CU CARE M-AI INTAMPINAT PE DRUMUL VIETII, pentru ca fiecare a fost o lectie din care am invatat si care de TINE m-a apropiat.

ITI MULTUNESC  DOAMNE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *